رشته مهندسی کشاورزی: گرایش ها، درآمد و بازار کار
لینک منبع و مطالعه بیشتر:
https://fdrs.ir/6sbu
در این مطلب از مجموعه مطالب معرفی رشتههای دانشگاهی مجله فرادرس، به بررسی رشته مهندسی کشاورزی میپردازیم و بازار کار این رشته را به همراه دروس مهم آن مورد بررسی قرار میدهیم. علاوه بر این، به فرصتهای ادامه تحصیل در داخل و خارج از ایران به همراه معرفی برترین دانشگاههای داخلی و خارجی پرداختهایم.
══ فهرست مطالب ══
○ رشته مهندسی کشاورزی مناسب چه کسانی است؟
○ کدام دروس دوره دبیرستان در رشته مهندسی کشاورزی بیشتر کاربرد دارند؟
○ گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی برای ادامه تحصیل چه هستند؟
○ مهمترین دروس دانشگاهی رشته مهندسی کشاورزی چه هستند؟
○ فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی در چه کارها و صنایعی میتواند شاغل شود؟
○ بازار کار رشته مهندسی کشاورزی به چه صورت است؟
○ امکان ادامه تحصیل در رشته مهندسی کشاورزی در داخل ایران چگونه است؟
○ امکان ادامه تحصیل در رشته مهندسی کشاورزی در خارج از کشور به چه صورت است؟
○ دروس دانشگاهی رشته مهندسی کشاورزی تا چه میزان نیازهای بازار کار را پاسخگو هستند؟
🔸 رشته مهندسی کشاورزی مناسب چه کسانی است؟
کشاورزی شغلی است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با طبیعت سر و کار دارد و کسانی که قصد دارند این رشته را مطالعه کنند باید علاقه زیادی به کار در طبیعت و فضای آزاد داشته باشند. کشاورزی یک کار زنده به حساب میآید؛ هر چند برخی گرایشهای آن به طور غیرمستقیم به کشاورزی مربوط میشود. پس مهمترین عامل در انتخاب این رشته علاقه است.
پس اگر عاشق طبیعت هستید و از فکر کردن به گیاهان، خاک و هرچیزی که راجع به کشاورزی است لذت میبرید و تا حالا بارها به کارهای کشاورزی به صورت علمی فکر کردید شغل مهندسی کشاورزی بسیار برای شما مناسب است. هر چند باید در نظر داشته باشید که ساعت کاری مهندس کشاورزی معمولا به صورت تمام وقت است و در برخی از فعالیتهای کشاورزی، ساعت کاری مشخصی وجود ندارد و در هر زمان از شبانه روز که لازم باشد باید به فعالیت مشغول باشید. افرادی که در این رشته فعالیت میکنند باید بتواند در مکانهای گوناگون از جمله مزارع، گلخانهها، آزمایشگاهها یا شرکتهای کشاورزی و در شرایط مختلف آب و هوایی کار کنند و به کار کردن در چنین محیطهایی علاقمند باشند.
🔸 کدام دروس دوره دبیرستان در رشته مهندسی کشاورزی بیشتر کاربرد دارند؟
در مقطع کارشناسی، فارغالتحصیلان از دو گروه آموزشی علوم ریاضی و فنی و علوم تجربی میتوانند وارد رشته مهندس کشاورزی شوند. در سالهای اخیر وضعیت به این صورت بوده است که داوطلبان گروه علوم تجربی در ۷ گرایش و داوطلبان گروه علوم ریاضی و فنی در ۵ گرایش کشاورزی میتوانستهاند شرکت کنند. همچنین طی این سالها، برای گروه تجربی دروس ریاضی (ضریب ۳)، زیستشناسی و فیزیک و شیمی (ضریب ۲) و زمینشناسی (ضریب ۱) را داشته است و برای گروه علوم ریاضی و فنی، ریاضی ضریب ۴، فیزیک ضریب ۳ و شیمی از ضریب ۲ برخوردار بوده است.
اینکه کدامیک از دروس در دوران دانشگاه بیشترین استفاده را دارد بسیار وابسته به گرایشی است که داوطلب در دانشگاه انتخاب میکند مثلا در گرایش مهندسی مکانیک بیوسیستم دروس ریاضی و فیزیک از اهمیت بیشتری برخوردارند و در گرایش گیاهپزشکی درس زیستشناسی مهمتر است.
لینک منبع و مطالعه بیشتر:
https://fdrs.ir/6sbu